Блог

Що робити, якщо ви ЗАДОВОЛЕНІ поточним інтернет-провайдером

Нам, українцям, завжди хочеться тільки найкращого. Ви можете бути задоволені поточним інтернет провайдером, тільки тому, що не знаєте що є «Мій провайдер» та його круті послуги. Це як їздити на Таврії, і вона вас буде влаштовувати, тільки тому, що ви ще не знаєте, що є машини класом вище.

Ми розуміємо, що змінювати інтернет-провайдера - це можливо певний стрес та невизначеність. Особливо якщо ви в цілому задоволені поточним оператором, маєте з ним добрі стосунки та не бачите вагомих причин для зміни. Нащо змінювати те, що й так працює?

Але подумайте ось про що: чи дійсно ви отримуєте максимум можливого від свого провайдера? Чи не переплачуєте ви за свій поточний тариф? Чи достатньо уваги та турботи вам приділяє ваш оператор? І найголовніше - чи готові ви відмовитися від усіх додаткових вигод та можливостей, які пропонує Мій Провайдер? 

Надшвидкісний інтернет за вигідною ціною

Почнемо з головного - швидкості та вартості інтернету. Можливо, зараз ви маєте непоганий тариф і вас це цілком влаштовує. Та чи знаєте ви, що в Мій Провайдер ви можете отримати більшу швидкість за ті самі гроші?

Ми пропонуємо тарифи з реальною швидкістю до 1 Гбіт/с (1000 Мбіт/с) на завантаження та віддачу даних. Це означає, що ви зможете:

  • Завантажувати фільми, ігри, програми у 5-10 разів швидше
  • Дивитися онлайн-відео в 4K та 8K без жодних гальмувань
  • Грати в онлайн-ігри з мінімальним пінгом та без "лагів"
  • Користуватися хмарними сервісами та віддаленим робочим столом без затримок
  • Підключити до мережі більше пристроїв без втрати швидкості

Згідно з нашим опитуванням, 82% клієнтів, які перейшли до Мій Провайдер, кажуть, що отримали кращу швидкість за ту саму або меншу ціну. Переконайтеся в цьому самі - спробуйте наш тариф і відчуйте різницю.

Ексклюзивні бонуси для нових клієнтів

Ми цінуємо кожного клієнта, який обирає Мій Провайдер. Тому підготували спеціальні подарунки для тих, хто готовий спробувати наші послуги:

  • Підключення за 0 грн. Так-так, ми не жартуємо. Повне підключення до нашої мережі з прокладанням кабелю та налаштуванням обладнання буде коштувати вам всього 0 грн, замість звичайних 600 грн. 
  • Безкоштовне телебачення. Крім безкоштовного підключення, ми також пропонуємо нашим новим клієнтам безкоштовний доступ до нашого пакету каналів. Насолоджуйтесь улюбленими телеканалами без додаткових витрат.
  • Wi-Fi роутер у подарунок. Для нових клієнтів ми даруємо потужний двохдіапазонний роутер Netis N3 з підтримкою Wi-Fi 5 AC1200. З ним ваша домашня мережа буде надійною та швидкою в кожному куточку житла.

І це лише початок. В майбутньому на вас чекатимуть інші приємні бонуси та подарунки. Долучайтеся до нашої дружньої спільноти вже зараз!

Високі стандарти обслуговування

Можливо, зараз ви маєте непогані стосунки з поточним провайдером. Вам подобається те, як з вами спілкуються, оперативно реагують на запити, вирішують технічні питання. І це чудово - сервіс дійсно має велике значення.

Але Мій Провайдер підіймає планку обслуговування клієнтів на якісно новий рівень. Судіть самі:

  • Цілодобова тех.підтримка. Наша служба підтримки працює 24/7/365 - без вихідних та свят. Ви можете зателефонувати, написати в чат або створити заявку в будь-який момент і отримати кваліфіковану допомогу. Більше того, 91% звернень ми вирішуємо вже під час першого контакту.
  • Моніторинг якості. Ми не чекаємо, поки ви повідомите нам про проблему - ми самі активно моніторимо нашу мережу та усуваємо будь-які неполадки. У 85% випадків ми вирішуємо технічні питання раніше, ніж клієнт встигає їх помітити.
  • Зручні онлайн-сервіси. Керувати послугами та контролювати витрати легко в особистому кабінеті. Ви можете змінити тариф, замовити додаткові послуги, сплатити рахунок, переглянути статистику користування - і все це в кілька кліків, без дзвінків та візитів.

Згідно з нашими даними, індекс лояльності клієнтів (NPS) Мій Провайдер становить 73% - один з найвищих показників галузі. І ми пишаємося таким рівнем задоволеності та довіри.

Сучасна інфраструктура та обладнання

Якість та стабільність інтернет-з'єднання передусім залежить від технічної бази провайдера. Ми в Мій Провайдер це чудово розуміємо, тому не шкодуємо інвестицій у розвиток нашої мережі:

  • Оптоволоконні лінії. Ми будуємо мережу на базі оптичного волокна, надаючи клієнтам підключення GPON, яке забезпечує надшвидку передачу даних 1 Гбіт/с, низьку затримку сигналу та стійкість до погодних умов і електромагнітних завад, а головне - енергонезалежність.
  • Надійне обладнання. Ми використовуємо лише перевірене телеком-обладнання від світових лідерів галузі, таких як Cisco Systems, Juniper Networks, Extreme Networks. Це гарантує стабільну роботу мережі та мінімізує ризик збоїв через апаратні причини. 
  • Багаторівнева система безпеки. Ми захищаємо нашу інфраструктуру на всіх рівнях - від фізичної охорони дата-центрів до брандмауерів, систем виявлення вторгнень (IDS/IPS) та протидії DDoS-атакам. Це забезпечує безпеку ваших даних та безперебійність сервісу.
  • Резервування та моніторинг. Всі ключові елементи нашої мережі - вузли, канали зв'язку, сервери - мають 2-3-кратне резервування. У разі аварії автоматично вмикається резерв, тож ви навіть не помітите збою. 
  • Енергонезалежність. Ми маємо парк з 15 потужних дизель-генераторів, які здатні забезпечити безперебійну роботу мережі. Також ми встановили сотні акумуляторних батарей на комутаційних вузлах користувачів, які гарантують до 72 годин автономності. Завдяки цьому наша мережа справді енергонезалежна та готова до будь-яких ситуацій.

Завдяки такому комплексному підходу ми досягаємо показника доступності мережі (Uptime) понад 99,95% - це один з найвищих результатів на ринку. Тобто це еквівалент недоступності не більше 20 хвилин на місяць. 

Отже, якщо ви задоволені поточним провайдером - це добре. Це означає, що ви обрали надійного партнера та отримали якісні послуги. Але можливо прийшов час спробувавши щось нове, що відповідає викликам сучасності - енергонезалежний інтернет GPON від “Мій Промайдер” із якісним сервісом та додатковими бонусами!?

І головне - ви нічим не ризикуєте, адже у нас є спеціальна пропозиція для нових клієнтів.