Мои новости

ДОПОМОГА ЗСУ!

ДОПОМОГА ЗСУ!

Дорогі друзі та абоненти "Мій провайдер"!

Мене звуть Тарас Свірський, я - співзасновник корпорації "Мій провайдер". З початком повномасштабної війни я вирушив на фронт як доброволець. В ході виконання бойового завдання, я отримав серйозне поранення. Після госпіталю я проходжу складний курс реабілітації, але незважаючи на це, я роблю все можливе, щоб допомогти своїм товаришам з 35 окремої бригади морської піхоти ім.контр-адмірала Михайла Остроградського  .

Мої побратими, наші герої, потребують нашої підтримки. Для виконання спеціальних операцій в Херсонському напрямку потрібні плавзасоби (6-місні гумові човни). Вартість одного човна становить 25 000 гривень, і їх потрібно багато.

У зв'язку з цим, з 1 по 30 листопада, ми надамо можливість кожному абоненту "Мій провайдер" зробити свій внесок у нашу перемогу. Оплативши вперед на 3 місяці та більше, Ви автоматично берете участь у зборі коштів для наших захисників.

?10% від суми, яку ви сплатили, ми відправимо на закупівлю плавзасобів для наших хлопців.

Як подяка від нас, в залежності від суми платежу, ми повернемо на ваш рахунок кешбек від 5 до 100% від суми поповнення. Докладніше читайте тут: moiprovaider.ua/ua/home/promotions/bonus_za_popolnenie

На наших сторінках ми надамо докладний фото- та відеозвіт про допомогу нашим захисникам на передовій.

Instagram
http://www.instagram.com/moiprovaider/


Facebook
http://www.facebook.com/moiprovaider/


Telegram
https://t.me/moiprovaider_ua


Viber
https://invite.viber.com/?g2=AQAvF50D1S%2Flc05UikvXXYJlAa%2BhmHQDhQdGMDb%2BrWlKTvgtxwpDHJaYQUv6l1Na

 

Дякуємо вам за вашу підтримку! Разом ми сила! ?