Блог

Зміна інтернет-провайдера на “Мій Провайдер” - це простіше, ніж здається

Часто люди відмовляються від ідеї змінити інтернет-провайдера, бо вважають цей процес надто складним та клопітким. Звикнути до нового, розібратися в тарифах, налаштувати обладнання, перенести послуги - все це здається суцільним головним болем. Простіше залишити все як є, навіть якщо поточний провайдер вас не влаштовує.

Але що як ми скажемо вам, що перехід до “Мій Провайдер” може бути максимально простим, швидким та комфортним? Що вам не доведеться витрачати купу часу на пошуки та порівняння тарифів, розбиратися в технічних нюансах чи бігати по кабінетах для оформлення документів? І найголовніше - з нами ви точно не пошкодуєте про зміни, адже отримаєте якісно кращий сервіс.

“Мій Провайдер” працює на ринку телекомунікацій України вже більше 30 років, з початку 1990-х. За цей час ми не лише розбудували потужну мережу та впровадили передові технології, але й напрацювали експертизу в області підключення та обслуговування абонентів. Тому нам є чим вас здивувати.

У цій статті ми розповімо про те, як “Мій Провайдер” забезпечує легкий та приємний процес переходу для наших нових клієнтів. Навіть якщо зараз ви не плануєте змін - ця інформація може бути вам корисна на майбутнє. І як мінімум розвіє побоювання щодо складнощів зміни провайдера.

Готовий аналіз тарифів та умов

Найчастіше люди відкладають зміну провайдера, бо не мають часу та натхнення шукати, порівнювати та аналізувати різні пропозиції на ринку. Це дійсно вимагає певних зусиль, а кінцевий результат не завжди очевидний. Тому простіше залишити все як є, навіть переплачуючи чи миритися з недоліками.

Мій Провайдер вирішує цю проблему за вас. По-перше, ми пропонуємо чіткі та прозорі тарифи без зірочок та прихованих умов. По-друге, на нашому сайті ви знайдете безлiч  тарифів, i підберете оптимальний варіант під ваші потреби.

Також ознайомтеся з актуальної спецпропозицією на підключенння енергонезалежного гігбітного інтернету за посиланням https://gpon.moiprovaider.ua/

Допомога з налаштуванням та перенесенням

Інша поширена причина, чому люди відмовляються міняти провайдера - страх технічних складнощів. Налаштувати роутер, перенести поштові скриньки, змінити налаштування IP-камер чи принтеру - з цим не кожен вміє та хоче розбиратися самостійно. Тому обирають "стабільність" незручностей замість нових можливостей.

Але ж для цього і існує технічна підтримка провайдера, щоб допомогти з усіма цими питаннями, хіба ні? От тільки рівень такої підтримки у різних компаній може сильно відрізнятися. І далеко не всі провайдери готові витрачати час та ресурси, щоб повністю перейняти на себе клопоти клієнта зі зміною мережі.

На відміну від них, “Мій Провайдер” надає повний комплекс послуг з підключення "під ключ". Наші фахівці не просто приїдуть і поставлять вам роутер, а й:

  • Допоможуть обрати оптимальне місце для розташування обладнання
  • Протягнуть кабелі з мінімальним втручанням в інтер'єр та підключать всю потрібну техніку
  • Налаштують роутер відповідно до ваших потреб і переваг з урахуванням всіх пристроїв
  • Підкажуть як перенести ваші поштові скриньки та інші мережеві сервіси від старого провайдера
  • Протестують швидкість і стабільність з'єднання на ваших пристроях і усунуть можливі проблеми
  • Проконсультують щодо функцій та опцій, доступних в особистому кабінеті
  • Залишать усі необхідні контакти і матеріали, щоб ви могли отримати підтримку в будь-який момент

Цей процес займе у наших фахівців 2-3 години, тоді як самостійно можна провозитися кілька днів і не факт, що результат буде задовільним. То ж чи не простіше довірити це професіоналам і просто насолоджуватися всіма перевагами інтернету від Мій Провайдер одразу?

Збереження або покращення комплексних пропозицій

Іноді зміна інтернет-провайдера ускладнюється тим, що у вас підключені додаткові послуги на кшталт телебачення, телефонії чи відеоспостереження за пакетною ціною. Відмовитись від них не хочеться, а чи збережуться всі переваги при переході - незрозуміло.

Ми розуміємо цю ситуацію, і тому готові запропонувати вам або точну копію вашого поточного пакета послуг, або його розширену версію з покращеними характеристиками.

 

Як бачите, з наробленим досвідом у понад 30 років Мій Провайдер перетворює те, що здавалося складним та клопітким процесом зміни провайдера, на просту та приємну процедуру. Ми знімаємо з ваших плечей весь головний біль, пов'язаний з пошуком, порівнянням, підключенням та налаштуванням. Все, що потрібно від вас - прийняти вигідну пропозицію та насолоджуватися максимальними перевагами!

І якщо раніше ви відкладали зміну оператора через страх невідомості та нові виклики - відкиньте сумніви та спробуйте Мій Провайдер. З нами ви не лише заощадите час та гроші, а й отримаєте мережу та сервіс найвищої якості. Ось головні переваги переходу до Мій Провайдер:

  1. Потужні тарифи зі швидкістю до 1000 Мбіт/с 
  2. Підключення за 0 грн та безкоштовне користування роутером
  3. Комплексне налаштування мережі "під ключ" досвідченими фахівцями
  4. Збереження або покращення наявних пакетних пропозицій
  5. Цілодобова експертна підтримка користувачів у будь-яких питаннях
  6. Регулярні акції, бонуси та подарунки для клієнтів
  7. Надійність та репутація провайдера з 30-річним стажем

Долучайтеся до мережі Мій Провайдер вже зараз - і відчуйте, наскільки легкою та вигідною може бути зміна інтернет-провайдера.