Мої новини

"Завжди на зв'язку!"

Чи знайома Вам ситуація? - "... домашній, затишний вечір, час для гарного фільму, а інтернету немає!" ... Або "завершити робочі справи планували вчасно, але це неможливо через відсутність інтернету!" Технічна дирекція і сервіс інженери ПУ-3 корпорації "МІЙ ПРОВАЙДЕР" постаралися виключити подібні ситуації! Як мінімум, через вплив зовнішніх факторів, таких як втручання сторонніх осіб та умисне пошкодження магістрального кабелю - їх «старання» призводять до того, що одночасно без сигналу інтернету можуть залишитися кілька багатоквартирних будинків або навіть ціле селище.

У 2020 році резервна лінія диверсифікувала подачу сигналу в Куп'янську. У цьому році "МІЙ ПРОВАЙДЕР" закінчив роботи по резервуванню сигналу інтернету і телебачення для абонентів Ковшаровки і Новоосинове. Друга лінія автоматично стане подавати сигнал в разі, якщо перша вийде з ладу, а абонент навіть не помітить цього перемикання.

Крім цього, тривають роботи по забезпеченню безперебійного електроживлення основних вузлів мережі, що дозволить подавати сигнал навіть тоді, коли електричні мережі з якоїсь причини знеструмлені. Тому завершуйте справи вчасно, проводите затишні вечори і будьте завжди на зв'язку!